Medewerkers

Mijn naam is Inge Wessel logopedist, klinisch linguïst en praktijkhoudster. Sinds 2010 afgestudeerd ben ik als logopedist afgestudeerd aan Hanzehogeschool in Groningen en in 2015 afgestudeerd als klinisch linguïst aan Universiteit Utrecht.

Ik heb ervaring in het (speciaal) basisonderwijs, logopediepraktijken, ziekenhuizen en bij instelling voor kinderen met autisme en/of een verstandelijke beperking. Ook heb ik mij verdiept in diverse stoornissen op het gebied van gehoor, stem, spraak, stotteren, autisme, gebarentaal, eet- en drinkproblemen.

Ik ben gespecialiseerd in logopedische behandeling bij mensen met autisme, babygebaren, larynxmanipulatie, leesproblemen, spellingsproblemen en spraakafzien.

Gevolgde cursussen: Post HBO Spraakafzien, babygebaren, Nederlands met Gebaren (NmG), Cochleair Implantaat, Méér dan Larynxmanipulatie, Eet- en drinkproblemen bij kinderen, Minimale Paren Spellen voor de fonologische therapie, Stotteren van theorie naar therapie, Metaphon, Hodson en Paden, PROMPT, logopedie en autisme, schisis, Taal in Blokjes, Dyslexie.

Naast het runnen van mijn eigen praktijk, scholingen geven en het geven van logopedie, houd ik nog tijd over voor mijn hobby’s: Wielrennen, motor rijden, zingen, fitness, uit eten gaan en af en toe naar de film of het theater.

Stagiaires

Regelmatig loopt er een stagiaire mee binnen de praktijk. U wordt hiervan op de hoogte gesteld via onze Instagram  of via ons nieuws.