Medewerkers

Inge Wessel

Mijn naam is Inge Wessel logopedist, klinisch linguïst en praktijkhoudster. Sinds 2010 afgestudeerd ben ik als logopedist afgestudeerd aan  Hanzehogeschool in Groningen en in 2015 afgestudeerd als klinisch linguïst aan Universiteit Utrecht.

De afgelopen jaren  heb ik ervaring opgedaan in het (speciaal) basisonderwijs, logopediepraktijken, ziekenhuizen en bij instelling voor kinderen met autisme en een verstandelijke beperking. Ook heb ik mij verdiept in diverse stoornissen op het gebied van gehoor, stem, spraak, stotteren, autisme, gebarentaal.

Ik ben gespecialiseerd in Logopedische behandeling bij mensen met autisme, babygebaren, larynxmanipulatie, leesproblemen, spellingsproblemen en spraakafzien.

Gevolgde cursussen: Post HBO Spraakafzien, babygebaren, Nederlands met Gebaren (NmG), Cochleair Implantaat, Méér dan Larynxmanipulatie, Eet- en drinkproblemen bij kinderen, Minimale Paren Spellen voor de fonologische therapie, Stotteren van theorie naar therapie, onderzoek en behandeling bij jongeren en volwassenen, Metaphon, Hodson en Paden, PROMPT, logopedie en autisme, schisis, Taal in Blokjes, Dyslexie.

Naast het runnen van mijn eigen praktijk, scholingen en  het geven van logopedie, houd ik nog tijd over voor mijn hobby’s: Wielrennen, zingen, sporten, uit eten gaan en af en toe naar de film of het theater.

Anna Enthoven

Mijn naam is Anna en ik ben 20 jaar oud. Momenteel ben ik vierdejaars logopediestudent aan Windesheim in Almere. Ik zal vanaf nu aan de slag gaan als praktijkmanager bij logopediepraktijk Spraakkompas.

U kunt mij bereiken op het volgende e-mailadres: administratie@spraakkompas.nl

U kunt onder andere bij mij terecht voor eventuele vragen of opmerkingen over logopedie en voor het maken van bijvoorbeeld een nieuwe afspraak. Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging!