Nieuws

Februari

Vanaf 02-02-2022 gaat Katya bij haar stage lopen. Welkom in de praktijk en veel succes. Hieronder stelt ze zich voor:

Mijn naam is Katya en ik ben 30 jaar oud. Ik ben in 2015 afgestudeerd als taalkundige aan de Universiteit van Amsterdam, gespecialiseerd in gebarentaalwetenschap, klinische taalkunde en Nederlands als tweede taal.

Momenteel ben ik derdejaars logopediestudent aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ga tot de zomer van 2022 op maandagen en woensdagen aan de slag als stagiaire logopedie bij logopediepraktijk Spraakkompas en ik kijk ernaar uit om hier veel te leren en praktijkervaring op te doen als logopedist in opleiding!

Januari

Helaas heeft Anna ons eind deze maand verlaten. We gaan haar missen en wensen haar veel succes bij haar nieuwe stageplek.

December

De komende 2 weken is de praktijk gesloten. Wij wensen u allen fijne feestdagen en een gelukkig 2022

September

Anna schrijft hier het komende halfjaar haar scriptie over kinderen met TOS.

Augustus

Na een heerlijke vakantie zijn we weer volgens normale openingstijden geopend. De locaties en dagen zijn wel aangepast. Hierover krijgt u binnenkort meer informatie.

Juli

De praktijk is gesloten vanaf 2 augustus tot 23 augustus i.v.m. zomervakantie.

Mei

Deze maand hebben we afscheid genomen van onze stagiaire Petra. We wensen haar veel succes met het vervolgen van haar studie.

April

Hebben jullie de Instagram van ons als gecheckt en volgen jullie de praktijk al?

Maart

Verder blijft de regel heb je klachten of heeft iemand binnen je gezin klachten blijf thuis en zeg logopedie af. Ook wanneer kinderen verkouden zijn gaat de behandeling niet door.

De lente is begonnen en daarom wordt dit ook de komende weken het onderwerp waar we het over gaan hebben tijdens de logopedie. Binnenkort is het Pasen, waar we het ook over gaan hebben.

Januari

Vanaf heden geven we deels op locatie en indien gewenst online logopedie.

Helaas hebben we eerder dan gepland afscheid moeten nemen van onze stagiaire Stacey. Wij wensen haar veel succes bij het vinden van een nieuwe stageplek.