Nieuws

November 2019

Vanaf 13 november tot en met 29 november is de praktijk in Klazienaveen gesloten. Logopedie gaat hierdoor 2 keer niet door. De logopedie in Muiden en Muiderberg gaat gewoon door er is een vervanger.

In november zijn er weg werkzaamheden in Klazienaveen, hierdoor is de praktijk niet te bereiken via het kruiwerk. U kunt de praktijk het best bereiken door te rijden over de dordsedijk, rechts af te slaan bij de Mr. Jonkheer M.W.C. de Jongestraat en vervolgens via de loperstraat of de voeghoutenstraat de schoepen inrijden.

Oktober 2019

Het hebben van een taalontwikkelingstoornis (TOS) is niet makkelijk. Hierdoor vragen we vandaag uw aandacht. Vandaag is het wereld TOS dag. Veel mensen hebben nog nooit gehoord van TOS. Wilt u er meer over lezen….
www.wereldtosdag.nl
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

September 2019

Hallo,

Mijn naam is Zajinde Kievit en ik ben 24 jaar.
Ik ben een vierdejaars logopediestudent bij Hogeschool Windesheim in Zwolle.
Vanaf september 2019 kom ik op donderdag en vrijdag stagelopen bij logopediepraktijk Spraakkompas tot en met maart 2020.
Ik heb tot nu toe stage gelopen bij logopediepraktijken waar ik voornamelijk kinderen zag met spraakproblemen en/of afwijkende mondgewoonten. Dit interesseert mij.
Daarnaast heb ik de minor ‘’de stem centraal’’ in Nijmegen gevold.

Ik heb veel zin in de komende stageperiode en hoop veel te mogen leren.

September 2019
Vanaf september komen er 2 logopedisten in opleiding stage lopen in de praktijk. Anna op de woensdag en Zajinde op de donderdag en vrijdag. Welkom Anna en Zajinde en veel succes met jullie stage!

Augustus 2019
Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Zijn jullie allemaal lekker uitgerust voor een nieuwe en warme start voor dit schooljaar? Wij wel!